Jouw stok achter de deur!

Vaak hebben mensen geen idee wat er allemaal mogelijk is met het trainen op kracht- en cardio toestellen. De meest voorkomende wensen/doelen zijn daardoor heel algemeen zoals b.v. afvallen/gewicht verliezen en conditie/figuur verbeteren. Wij helpen u de juiste doelen te stellen m.b.v. ons unieke Fitness Afspraken Systeem!

Introductietraining

Als u bij Sportcentrum Fit & Fun met (cardio)toestellen wilt gaan sporten, wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een introductietraining. Dit kunt u zien als een eerste kennismaking met het trainen op onze toestellen. De toestellen zijn van het merk Life Fitness en Gym80, Matrix en Technogym.

2e afspraak

Bij de 2e afspraak heeft u een ontmoeting met één van onze professionele fitnessinstructeurs. Wij zijn trots dat wij u kunnen meedelen dat al onze instructeurs gediplomeerd zijn en dat wij mede daardoor ook een zeer goede beoordeling hebben gehad voor onze LERF certificering. Dit is een belangrijk kwaliteitskeurmerk in fitnessland.

De instructeur gaat samen met u, uw doelen bepalen. Dit kunnen algemene doelen zijn, zoals bv. afvallen of conditie verbeteren, maar dit desgewenst ook veel verder gaan. Denkt u hierbij bv. aan:

  • sportspecifieke doelen;
  • blessurebehandeling/preventie;
  • core stability training (gericht op kleine buik- en rugspieren; oftewel je houding verbeteren!)
  • figuurcorrectie (denkt u hierbij niet alleen aan afvallen, maar ook aan spiermassa opbouwen)
  • 55 + (deze mensen zien we steeds meer in ons sportcentrum. Zoals u weet beginnen veel lichamelijke klachten op latere leeftijd)

Door middel van een trainingsschema op maat, zullen uw klachten afnemen of zelfs worden voorkomen!

Vervolgafspraken

Ook na de 2e afspraak blijven wij u volgen, adviseren en bijsturen. Dit kan door middel van verschillende afspraken. Denkt u hierbij aan: evalutatie-afspraken, afspraken voor het maken van een nieuw trainingsschema, advies voor een groepsles, meet- en weegafspraken, etc.
Buiten de gemaakte afspraken om, kunt u uiteraard sporten wanneer u wilt!

In het verleden is gebleken dat het beloven en het daadwerkelijk volgen van mensen twee aparte verhalen zijn! Wij beschikken over een softwareprogramma dat WEL mogelijk maakt iedereen te volgen! Nieuwe mensen, maar ook mensen die al jaren bij ons sporten kunnen hier (kosteloos!!) gebruik van maken. Meldt u zich daarom NU bij één van onze fitnessinstructeurs. U zult ervaren dat het heel prettig is dat uw doelen ook bijgesteld kunnen worden!

Ja, ik wil direct starten met een gratis proefweek

Contact

Fit & Fun Deventer
Tapijtstraat 3
7413 BZ Deventer
0570 - 62 72 97


Fit & Fun Eerbeek
Veldkantweg 12
6961 HJ Eerbeek
0313 - 65 91 91


Fit & Fun Twello
Jachtlustplein 3
7391 BW Twello
0571 - 27 48 43
zorgcollectief CZ, Ohra, VGZ en Menzis

zorgcollectief CZ, Ohra, VGZ en Menzis

Geplaatst op: 2018-12-08

Wij zijn verheugd mee te kunnen delen dat we weer een zorgcollectief voor onze klanten hebben afgesloten met CZ, Ohra, VGZ en Menzis.  Hiermee heb je zelf keuzevrijheid én voordeel.  Je kan kiezen tussen C...

Lees meer Meer nieuws
Gewijzigde openingstijden feestdagen

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Geplaatst op: 2018-12-05

Tijdens de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden. Kijk op onderstaande afbeeldingen wanneer jouw vestging geopend is en welke lessen er gegeven worden! Team Fit & Fun wenst iedereen fijne feestdage...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.