Een eigen fysiotherapeut in Deventer!

Alles onder één dak! Sportcentrum Fit & Fun en praktijk voor fysiotherapie Hanken Veldink hebben een uniek samenwerkingsverband. Iedere maandag van 09.00-10.30uur is fysiotherapeut Erik Veldink bij ons in de sportschool voor een inloopspreekuur. Onze klanten die een blessure of beperking hebben kunnen op dit tijdstip bij ons behandeld worden door Erik. Ook deze service valt binnen je abonnement!.


Erik is fysio- en manueel therapeut en sport al vanaf zijn 16e bij Fit & Fun. Door zijn eigen ervaring in de fitness en zijn ervaring in het behandelen van blessures die kunnen voorkomen kunnen worden in de sportschool, kan hij een behandeling op maat geven. Doel is dan met name het gewenste resultaat behalen zonder uitval van sport. Voor alle klachten die te maken hebben met het bewegingsapparaat kunnen klanten van Fit & Fun contact opnemen met Erik of binnenlopen tijdens bovengenoemd spreekuur.

Wil je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen.

Contact

Fit & Fun Deventer
Tapijtstraat 3
7413 BZ Deventer
0570 - 62 72 97


Fit & Fun Eerbeek
Veldkantweg 12
6961 HJ Eerbeek
0313 - 65 91 91


Fit & Fun Twello
Jachtlustplein 3
7391 BW Twello
0571 - 27 48 43
zorgcollectief CZ, Ohra, VGZ en Menzis

zorgcollectief CZ, Ohra, VGZ en Menzis

Geplaatst op: 2018-12-08

Wij zijn verheugd mee te kunnen delen dat we weer een zorgcollectief voor onze klanten hebben afgesloten met CZ, Ohra, VGZ en Menzis.  Hiermee heb je zelf keuzevrijheid én voordeel.  Je kan kiezen tussen C...

Lees meer Meer nieuws
Gewijzigde openingstijden feestdagen

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Geplaatst op: 2018-12-05

Tijdens de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden. Kijk op onderstaande afbeeldingen wanneer jouw vestging geopend is en welke lessen er gegeven worden! Team Fit & Fun wenst iedereen fijne feestdage...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.