Actie
Kom sporten in onze fitnessruimtes die ingericht zijn voor individuele fitness trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Je traint individueel, maar wel onder begeleiding van onze fitness instructeurs.
Functional Training

Een nieuwe trend op het gebied van fitness is functional training. Oefeningen die bijvoorbeeld tijdens BBB (buik, billen, benen) worden gedaan, passeren ook de revue bij functional training. Maar wat is het precies?

Groepslessen
Fit & Fun heeft een breed scala aan groepslessen. Met meer dan 20 verschillende lessen voor jong en oud is er voor iedereen wat wils. Ga lekker dansen met BodyJam, fietsen met Spinning of ga los tijdens één van de vele andere lessen van Les Mills of ClubJoy, zoals Club Yoga?

GRATIS PROEFWEEK

Hoe lang denk je er al over om (weer) te starten met fitness? Dit is je kans! Sportcentrum Fit & Fun nodigt je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Tijdens deze Proefweek Fitness ervaar je zelf de goede sfeer, kwaliteit en begeleiding van Fit & Fun Deventer, Eerbeek en Twello!

Jouw stok achter de de deur!

Vaak hebben mensen geen idee wat er allemaal mogelijk is met het trainen op kracht- en cardio toestellen. De meest voorkomende wensen/doelen zijn daardoor heel algemeen zoals b.v. afvallen/gewicht verliezen en conditie/figuur verbeteren. Wij helpen u de juiste doelen te stellen m.b.v. ons unieke Fitness Afspraken Systeem!

Wat vertellen

LEDEN

Over Fit&Fun

Op zoek naar een sportschool in Deventer, Eerbeek of Twello?

Start nu met fitness bij sportcentrum Fit & Fun: fitness en groepslessen op een mooie locatie in een unieke sfeer.